Friday, 6 April 2012

SAHABAT

Asalamulaikum and hye
            Arini first time aq buat blog itu pon ngn bantuan  Syamimi thanks banyk2 mimi.
        Ok ari ni aq nk cite pasal kawan baik aq.Aq rase kalo x de kwn mmng x bleh hidup.Aq ade bnyk kwn tapi ari ni aq nk cite yg THE BEST OF THE BEST.
             Pertama name dia muhammad zahir bin asahar a.k.a TOK.Dia ni ngn aq dh mcm adik beradik dah la dlm klass duduk ngn ,dia kt dlm makmal bahasa pon ngn dia, kalo buat pembentangan agame pon ngn dia ,rehat pon ngn dia,kongsi air pon ngn dia mmng hidup aq ngn dia.Dia ni seorang yg baik giler and pandai menyayi selalu kt klass mmng aq menyayi, memekak mmng aq ngn dia je,yg jadi pendengar setia ialah syamimi and aisyah yg duduk depan kiteorang.Kalo nk tau lagi mak dia mmng power memasak terutamenye RENDANG AYAM perh terbaik bro sampai ade uztazah ni tempah kt mak dia.Last sekali dia mmng pandai buat lawak,kalo dia x de dlm klass aq rase mcm nk menagis jee.
          Kedua ahmad azhan syukri bin sulaiman a.k.a ACAN.Dia ni kalo korang nk tau mmng budak yg pandai sekali kt klass kiteorng selalu dpt 8A.Dia ni pandai melukis kt umah dia ade banyk basikal hadiah drpd dia mng  dalam pertandingn melukis powerr an.Dia jugak power men bola and ketua bola kalo masa men bola tak ade dia mmng rase mlas je nk men and dia suke buat lawakkkkk and dia baikkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk giler tak penah nk mengutuk orng mmng baik ar
         Ketiga skng ni masuk pompuan lk name dia nurul azziera binti samsudin a.k.a MOK .Kalo  korang nk usha mmng bagus sbb dia ni mmng ayu and cantik orng nye hitam manis la katekan.Aq knl dia mase thn 5 mase 2 tak rapat pon menjak kiteorng masuk teakwondo same2 mase 2 la rapat.Kalo mase cikgu tak masuk mmng dia la tempat aq bercerite dn bergosip.Dia ni mmng baik orng nye suke kasi aq keropok lekor time rehat and aq suke giler borak ngn nenek dia name nye cik tom je aq panggil.Kalo nk tau agi mak dia ni mmng lawa giler ikut anak la LIKE MOTHER LIKE DAUGHTER ehh betul ke hahah hentam je la.
ni budak comey

aq ngn zahir
             Ketiga syamimi binti zaini a.k.a AKAK.Dia ni mmng comey giler kalo sape ngok pon akan cair hahah.Dia jugak budak yg paling pandai dlm klass selalu dpt NO1.Dia jugak tempt aq bertnye psl keje sekola terutame nye kalo buat essay BI,dia mmng power BI.Something special psl dia ni dia pandai nyayi lagu korea sedap giler kalo korang dengr comel2 je suare mcm orng nye, dan dia jugak la yg buat blog ni thanks again.
sorry la muke azhan and azziera x dapat masuk.
sorry jugak kalo cite aq x sedap.


         

16 comments:

  1. Wah Hakim dah tulis blog. Suka!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. This comment has been removed by the author.

      Delete
  2. wahh .. yang pasal mimi tu macam ade udang di sebalik papan . ehk ? haha . :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha .. memang lah takde udang melekat kat blog ko tu . adoiyyy

      Delete
  3. Udang di sebalik papan apakah??

    ReplyDelete
  4. udang di sebalik mi sup kat kantin la.... (eh mi sup kat kantin ade udang ke)

    ReplyDelete
    Replies
    1. huishh .. kalau mi sup kat kantin sj tu ade udang , aku teros balik sane ! :P hahaha

      Delete
  5. hakim follow farah okay..

    ReplyDelete
  6. hakim .. where's your follower box ? :#

    ReplyDelete
  7. Wahh! LOI dah ade blog! Eh-3 ade name aku :)

    ReplyDelete