Saturday, 21 April 2012

A HAPPY DAY

  Ari jumaat ari 2 aq rase paling  happy sekali.Sebab pertame budak klass aq semua dah kembali selepas abis pertandingan choral.Tanniah la kat team choral walaupon diorang training lame giler tapi dapt no 5 ok la 2 tanniah mungkin tak ade rezeki next year try lagi.Tapi yg tak best nye bile esok diorang masuk klass semua muke mengantuk jee sbb smlm bas diorang rosak .
    Kedua petang tu ade tuisyen bersame cikgu salina ushhhh best giler dapat gabung klass ngn 3 B yg tak best nye momo tak dtng.
pas 2 time balik tuisyen cikgu srh aq bawak kertas soalan and aq  teman dia sampai kt kete bestttnyee.
Pas 2 dapt borak ngn syhada mcm2 aq borak ngn dia lame jugak la.Pas 2balik umah mama ckp mlm ni ade training teakwondo mase 2 aq rase manusia yg paling gembira sekali.Mlm 2 train mcm bese tapi rase penat cikit la mybe dh lame tak train.

No comments:

Post a Comment