Friday, 13 April 2012

MINGGU YANG MEMBOSANKAN

   Kalo nk tau minggu ni adalah minggu yg membosankan dan kurang belajar mungkin best tak belajar tapi kadang2 korang akan rase boring giler bile tak belajar.Budak klass aq ramai yg tak de diaorang gi buat latihan choral speaking aq tak masuk sebab aq tak pandai berbahasa inggris ,bleh dikatekan semua budak klass aq masuk sbb budak klass aq mmng aktif and mmng suke buat bende cm ni.So aq kt klass mmng boring gilerr bile diaorng tak de aq duduk je sorang2 kt belakang sambil kire rambut amirul, kacau athirah ,bunuh semut or ajak syafiq gi jln2.Ari isnin sampai rabu haqimie ngn syaikal tak de dia orng gi camp so mmng bertambah boring nye,bile kt klass mlm dh tak de orang nk bukakan aq muzik kalo nk tau hakimie la tempat aq bukak muzik sbb dia ade phone powerr giler.
cm ni la rupe aq
        Ni nak cite cikit psl pagi tadi.tadi aq masuk klass sejarah lambat yg diajar oleh cikgu kesayangan aq CIKGU SALINA TOMEY.Aq bukan sengaje nk masuk lambat  tapi tadi tolong zahir potong kayu untuk kerje KHB.So kiteorang masuk lambat ,masuk2 je cikgu ngh mengajar ,aq bagi slm and ckp sorry cikgu tapi cikguu buat dekk jee tapi aq paham ni semua slh aq,pas 2 cikgu tanye ade satu soalan ni aq dh ckp tapi cikgu buat tak dengar je but bile habil jwb cikgu dngr lakkk ish jelous nyee ngn habil.Pas 2 time cikgu nk keluar cikgu srh syaikal cepat sikit ckp terima kasih tapi yg cemburunye cikgu ckp"CEPAT LA SAYANG" ushh rase nk menagis hahahh tak de la aq cume rase bersalah je bile masuk lambat .SAYANG CIKGU FOREVER AND SORRY

No comments:

Post a Comment