Monday, 30 April 2012

BERPELUANG TAPI TAK DAPAT

Heloo you guys .Aq sebenar nye tak ade cite menarik but tahun ni aq rase tahun yg paling byk keje,byk bende tak bleh buat and  mcm2 agi.Keje sekola kalo dikumpulkan dh nk same ngn KLCC mmng banyk belom masuk kerje khursus agi.Tapi nk buat cm ne terima je laaa.
       Ni nk cite cikit ari 2 aq dapat peluang nk jadi refree teakwondo kt putrajaya setelah tak dapat jadi player jadi refree pon bleh la tapi ayah aq bangkang sekeras-kerasnye dia ckp buang masee jee perhhhhhhhh mmng hampe,kecewa rase cm nk nagiss jee.
ni la farah comel an
      Ok skang tukar topic ari 2 mase aq ngh bergossip-gosip ngn Farah dia nk cite artis favourite dia name nye Greyson Chance pas 2 dia cite psl biodata artis ni dngn complete nye dia cite kt aq dngn panjang lebar nyee perhhh power la farah.Aq tanye dia cm ne ko tau semua ni ko sepupu dia ke.Dia ckp aq kaji sendiri perhh power la mmng bleh jadi pakar selidik.Tapi mmng suare budak ni mmng sedap main piano laju giler takut aq ngok
ni bakal suami farah


















Saturday, 21 April 2012

A HAPPY DAY

  Ari jumaat ari 2 aq rase paling  happy sekali.Sebab pertame budak klass aq semua dah kembali selepas abis pertandingan choral.Tanniah la kat team choral walaupon diorang training lame giler tapi dapt no 5 ok la 2 tanniah mungkin tak ade rezeki next year try lagi.Tapi yg tak best nye bile esok diorang masuk klass semua muke mengantuk jee sbb smlm bas diorang rosak .
    Kedua petang tu ade tuisyen bersame cikgu salina ushhhh best giler dapat gabung klass ngn 3 B yg tak best nye momo tak dtng.
pas 2 time balik tuisyen cikgu srh aq bawak kertas soalan and aq  teman dia sampai kt kete bestttnyee.
Pas 2 dapt borak ngn syhada mcm2 aq borak ngn dia lame jugak la.Pas 2balik umah mama ckp mlm ni ade training teakwondo mase 2 aq rase manusia yg paling gembira sekali.Mlm 2 train mcm bese tapi rase penat cikit la mybe dh lame tak train.

Friday, 13 April 2012

MINGGU YANG MEMBOSANKAN

   Kalo nk tau minggu ni adalah minggu yg membosankan dan kurang belajar mungkin best tak belajar tapi kadang2 korang akan rase boring giler bile tak belajar.Budak klass aq ramai yg tak de diaorang gi buat latihan choral speaking aq tak masuk sebab aq tak pandai berbahasa inggris ,bleh dikatekan semua budak klass aq masuk sbb budak klass aq mmng aktif and mmng suke buat bende cm ni.So aq kt klass mmng boring gilerr bile diaorng tak de aq duduk je sorang2 kt belakang sambil kire rambut amirul, kacau athirah ,bunuh semut or ajak syafiq gi jln2.Ari isnin sampai rabu haqimie ngn syaikal tak de dia orng gi camp so mmng bertambah boring nye,bile kt klass mlm dh tak de orang nk bukakan aq muzik kalo nk tau hakimie la tempat aq bukak muzik sbb dia ade phone powerr giler.
cm ni la rupe aq
        Ni nak cite cikit psl pagi tadi.tadi aq masuk klass sejarah lambat yg diajar oleh cikgu kesayangan aq CIKGU SALINA TOMEY.Aq bukan sengaje nk masuk lambat  tapi tadi tolong zahir potong kayu untuk kerje KHB.So kiteorang masuk lambat ,masuk2 je cikgu ngh mengajar ,aq bagi slm and ckp sorry cikgu tapi cikguu buat dekk jee tapi aq paham ni semua slh aq,pas 2 cikgu tanye ade satu soalan ni aq dh ckp tapi cikgu buat tak dengar je but bile habil jwb cikgu dngr lakkk ish jelous nyee ngn habil.Pas 2 time cikgu nk keluar cikgu srh syaikal cepat sikit ckp terima kasih tapi yg cemburunye cikgu ckp"CEPAT LA SAYANG" ushh rase nk menagis hahahh tak de la aq cume rase bersalah je bile masuk lambat .SAYANG CIKGU FOREVER AND SORRY

Friday, 6 April 2012

SAHABAT

Asalamulaikum and hye
            Arini first time aq buat blog itu pon ngn bantuan  Syamimi thanks banyk2 mimi.
        Ok ari ni aq nk cite pasal kawan baik aq.Aq rase kalo x de kwn mmng x bleh hidup.Aq ade bnyk kwn tapi ari ni aq nk cite yg THE BEST OF THE BEST.
             Pertama name dia muhammad zahir bin asahar a.k.a TOK.Dia ni ngn aq dh mcm adik beradik dah la dlm klass duduk ngn ,dia kt dlm makmal bahasa pon ngn dia, kalo buat pembentangan agame pon ngn dia ,rehat pon ngn dia,kongsi air pon ngn dia mmng hidup aq ngn dia.Dia ni seorang yg baik giler and pandai menyayi selalu kt klass mmng aq menyayi, memekak mmng aq ngn dia je,yg jadi pendengar setia ialah syamimi and aisyah yg duduk depan kiteorang.Kalo nk tau lagi mak dia mmng power memasak terutamenye RENDANG AYAM perh terbaik bro sampai ade uztazah ni tempah kt mak dia.Last sekali dia mmng pandai buat lawak,kalo dia x de dlm klass aq rase mcm nk menagis jee.
          Kedua ahmad azhan syukri bin sulaiman a.k.a ACAN.Dia ni kalo korang nk tau mmng budak yg pandai sekali kt klass kiteorng selalu dpt 8A.Dia ni pandai melukis kt umah dia ade banyk basikal hadiah drpd dia mng  dalam pertandingn melukis powerr an.Dia jugak power men bola and ketua bola kalo masa men bola tak ade dia mmng rase mlas je nk men and dia suke buat lawakkkkk and dia baikkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk giler tak penah nk mengutuk orng mmng baik ar
         Ketiga skng ni masuk pompuan lk name dia nurul azziera binti samsudin a.k.a MOK .Kalo  korang nk usha mmng bagus sbb dia ni mmng ayu and cantik orng nye hitam manis la katekan.Aq knl dia mase thn 5 mase 2 tak rapat pon menjak kiteorng masuk teakwondo same2 mase 2 la rapat.Kalo mase cikgu tak masuk mmng dia la tempat aq bercerite dn bergosip.Dia ni mmng baik orng nye suke kasi aq keropok lekor time rehat and aq suke giler borak ngn nenek dia name nye cik tom je aq panggil.Kalo nk tau agi mak dia ni mmng lawa giler ikut anak la LIKE MOTHER LIKE DAUGHTER ehh betul ke hahah hentam je la.
ni budak comey

aq ngn zahir
             Ketiga syamimi binti zaini a.k.a AKAK.Dia ni mmng comey giler kalo sape ngok pon akan cair hahah.Dia jugak budak yg paling pandai dlm klass selalu dpt NO1.Dia jugak tempt aq bertnye psl keje sekola terutame nye kalo buat essay BI,dia mmng power BI.Something special psl dia ni dia pandai nyayi lagu korea sedap giler kalo korang dengr comel2 je suare mcm orng nye, dan dia jugak la yg buat blog ni thanks again.
sorry la muke azhan and azziera x dapat masuk.
sorry jugak kalo cite aq x sedap.