Saturday, 23 June 2012

Latihan Hari sukan

sape nk angkat tangan
       

        Asalamualikum and hye.Sorry laa dh lame aq x update blogg ni skng nii buzzy dah laa minggu depan nk exam kerje khusus geografi pon blom buat lagiii nasib baikk kerje khusus sejarah aq dh siapp.Citer psl kerje khusus teringat lk aq mase 2 last minit nye keje kene antar kerje khusus mase 2 kertas aq and azhan lom tebok lubang lagii soo kiteorang mencari sesuatu bende yg bleh jadikan kertas 2 semua melekat soo kite orang ambik seletep(soryy kalo slh eje) tampal kt kertas 2 abih citer but bile aq ngok azziera nye folio ngn bdk lain lawaa gilerr sampai kt aq buruk gilerr.




                        Ok kembali ke pangkal jln sekolaa aq dh nk dekatt dh hari sukan sooo aq mmng jadii gilerr bile dengarr psl hari sukan niii.Ptng ari rabu ade latihann first sekali aq kene lari 100 meter mmng acare ni acare pling aq menyampahh but kene lari gk soo aq lari dengn sepenuh tenage yg ade.Akhirnye dpt no 3 Alhamdulilah x de laa dpt no last.
mcm nii  laa lebih kurung aq lari ngn lutfi

     Lepass lari 2 aq rase cm nk tertangga kaki ngn jantung aq .Lepas 2 train lontar peluru cikit balikk.
Ari jumaat ade training lagii mmng bestt sampai2 je cikgu srh lari 400 meter perhhh dhh la badan x warm up lagii nk tak nk lari jee laa.Penatt woiiiiiii nk pecah peha aq rasee .Pas 2  lari 800 meterr lakk hoiii penatt nye ari 2
Lepas lari train lempar cakra lkk .Tapi mmng bestt la ade hari sukann ni .Ni ade berite baik aq nk share skng nii kelas mlm dh x de hureeee but bile aq pikir2kan balik boring gk x de kelass mlm nii dok umahh  je ngok bulan.One moree minggu depan isyallah kalo jadi pengetua nk bawak bdk form 3 and form 5 gi melaka yeahhhhhhh bestt nyee.Ok laa nk out ni nk study cikit esok nk exam .Bye



No comments:

Post a Comment