Saturday, 5 May 2012

Camping

      HOLooooooolaaaa,semua.Arini aq nk cite psl camping.Sekola aq ade buat perkhemahan kt bentong.So aq pon decided nk pegi ngn bdk laki klass aq tapi yg tak best nye last minit ramai yg camcel sbb makbapak tak kasi mybe aq ngn azhan pegi.Aq ni pon dapat pegi atas simpati mak aq kt aq sebb dh lame tak gi camping.Kiteorng gi 25/5/12
      Cite psl camping teringat lk camping teakwondo.So skng ni aq cite psl camping teakwondo lk .
      Kiteeorang bertolak drpd B.Kikir pkl 9.00 mlm hendak pegi ke PD.Ok cm bese aq mmng duduk sebelah sir aq sbb aq ni suke berborak ngn dia ,dia pon mesti ade kwn yg hendak berborak untuk mengelakkan drpd mengantuk.Pkl 11.30 mlm kiteorang berhenti lamee kt petronas sbb sir aq pening kpl kate nye tadi tak sempat mkn sbb buzzy uruskan psl mcm2 sian sir aq.Mase 2 aq lepak ngn saiful kt tepi petronas sambil minum ait kopi ngn meggi perhhh sedap gilerr.Pkl 12.30pagi sambung balik perjalanan pkl 2.30 pagi dh sampai PD dah sampai bukan untuk tido tapi dh sampai ade aktiviti perhhh mmng mengantuk pkl 4.30 habis,tapi aktiviti 2 mmng best giler sampai hilang nagntok.Pas 2 ronde2 jp cari masjid sampai kt masjid lepak jp solat subuh and rehat lagi sampai pkl 7.00 pagi.Pas 2 cari tempat mkn and terus gi tempat penginapan .Sampai je kt sane ade pantai betul2 depan hotel .Pas 2 sir ckp ken check in pkl 2.00 so tanpe belengah lagi aq ngn kwn2 aq jadi tak betol sebb nampak pantai and terus terjun kedalam laut  mcm tak penah mandi walaupun kt situ ramai orang yg melihat kiteorang .Pkl 2.00 check in mase 2 kulit dh kecut dek lame sngt berendam.Lepas letak barang sambung balik mandi kolam .Kiteorang mmng pantang nmpk air walaupon kulit dh tak rupe kulit lepas mandi rehat jp mlm 2 ade buat aktiviti seperti pecah kn telorr kt atas kepale and mcm2 lagi yg comfirm semua orang mesti ade bau hanyir telur and tepung kt rambut mmng gempak laa .Esok nye sir srh pakai baju uniform teakwondo and dengan poyo nye kiteorang joging kt pantai ushhh mmng best la sambil ditiup angin.Balik jog kite orng prepare untuk buat BBQ .lepas 2 ade la buat aktiviti cikit.Mlm 2 mlm kemuncak sbb dpt mkn BBQ yeahhhhhhhhh aq ngn senior yg len kene msk yg junior ngok jeee.Tapi mmng ini lah mkanan yg paling sedap aq peanh rase mmng sedap powwer la sir and teacher.Yg best nye kiteorng yg msk ni dpt mkn paling byk hahaha.Esokk pack brang and balikkk.
             
                                       ni ade gmbr cikit
saiful and nurin
mase nk balik

kak adzrina

soryy kalo tak best sebb aq mmng tak pandai bercerite
               

No comments:

Post a Comment